The Basic Principles Of θερμοπροσοψη
The Basic Principles Of θερμοπροσοψη
Blog Article
Εφαρμόζοντας το σύστημα για εξωτερική θερμομόνωση ανακαινίζουμε και θερμομονώνουμε εξωτερικά το κτίριο χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία του κτιρίου (ισχύει για υφιστάμενες κατασκευές).
Η θέρμανση ενός χώρου έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ένα θερμικά άνετο εσωτερικό κλίμα καλύπτοντας τις απώλειες θερμότητας προς το περιβάλλον.
Η εφαρμογή της θερμοπρόσοψης είναι ένα κρίσιμο στάδιο κατά το οποίο το μονωτικό υλικό εφαρμόζεται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως η χρήση κολλητικών υλικών ή η εφαρμογή με πιστόλια.
μπορείτε να δείτε εδώ -> Μόνωση ταράτσας. Τι είναι και πως γίνεται;
Στην θερμοπρόσοψη τα επιχρίσματα ( κόλλες, χρωμοσοβάς ) είναι πολύ πιο ελαφριά, βιομηχανικώς παραγόμενα και ελαστικά, με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζονται ρηγματώσεις.
Στα παλιά σπίτια όμως, σε γενικές γραμμές οι απαραίτητες εργασίες θερμομόνωσης είναι:
Το κόστος του συστήματος θερμοπρόσοψης διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Δηλαδή εξαρτάται από την έκταση των τοίχων του σπιτιού σας και το πάχος του μονωτικού υλικού.
Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θερμοπρόσοψης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος του υλικού, η επιφάνεια του κτιρίου και η ποιότητα της εργασίας.
Στην πυλωτή. Είναι σύνηθες το φαινόμενο κατά το οποίο ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου του οποίου το πάτωμα αποτελεί οροφή πυλωτής να έχει μεγάλες απώλειες θερμότητας κατά τους χειμερινούς μήνες.
Μέσα από μια διαδικασία, που απαιτεί τεχνογνωσία τόσο από την παραγωγό εταιρεία των υλικών όσο και από τον εφαρμοστή, το συνεργείο τοποθετεί ειδικά υλικά και στρώσεις που αποτρέπουν τόσο την απώλεια θερμότητας από το εσωτερικό, ενώ δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας απέναντι στους ανέμους, το ψύχος και τη ζέστη.
Ανακαλύψτε την Επαναστατική Κατασκευή ΙΚΕΑ Πάτρας: Εξωτερική Μόνωση click here και Ξηρά Δόμηση που Αλλάζουν τα Δεδομένα!
Η θερμομόνωση του κτηρίου προστατεύει την επένδυσή σας και αποσβαίνει πολύ σύντομα το κόστος κατασκευής της.
στ) παρατείνει για σημαντικά μεγαλύτερο χρόνο την ποιότητα εμφάνισης του κτηρίου.
Δηλαδή μειώνονται οι ανάγκες για τη θέρμανση ή την ψύξη του.